Máte otázky?

Kontaktný formulár

Ako predať byt, či dom bez rizika?

Ako predať byt, či dom bez rizika?

Svojpomocný predaj bytu alebo domu je náročná a zodpovedná úloha, ktorá si vyžaduje okrem odvahy, množstva času aj značné znalosti a skúsenosti zo sveta realít. Stále však hrozí riziko, že sa na tejto dobrodružnej ceste môže niečo stať.

Oveľa istejší a jednoduchší spôsob je využitie služieb realitnej kancelárie. Prečo je tomu tak? 

1. Komplexnosť služieb

Realitná kancelária Vám poskytne komplexný balík služieb. Okrem obhliadky bytu, maximalizácie jeho predajnej ceny, pripraví Váš byt aj na predaj – tkz. home staging, urobí kvalitné fotografie, vyhotoví 3D pôdorysy, vybaví kataster, poskytne právne služby a zabezpečí inzerciu na najnavštevovanejších weboch. Z nedávno uskutočneného prieskmu* vyplýva, že až 64% predávajúcich alebo kupujúcich čerpá informácie o nehnuteľnostiach práve z realitných webov.

2. Profesionalita

Predaj Vašej nehnuteľnosti bude zrealizovaný odborne, efektívne, na vysokej profesionálne úrovni, s istotou, plným nasadením a osobným prístupom. Realitný maklér by mal mať renomé a pozitívne referencie. Pri predaji bude brať do úvahy všetky súvislosti, ktoré môžu mať vplyv na úspešný predaj.

3. Skúsenosti a znalosť legislatívy

Okrem mnohoročných maklérových skúseností z realitného trhu oceníte aj znalosti aktuálnej legislatívy v oblasti občianskoprávnych vzťahov, daní, katastrálneho zákona a ďalších. Vaša zmluva bude obsahovať všetky zákonom stanovené náležitosti.

4. Maximalizácia ceny predajnej nehnuteľnosti

Realitný maklér určí hodnotu nehnuteľnosti na základe trhových cien a zároveň dokáže zvýšiť jej cenu jednoduchými zmenami a nadizajnovaním nehnuteľnosti alebo dokonalou prezentáciou bytu, či domu pred kupujúcimi alebo na inzerovaných portáloch. 

5. Minimalizácia starostí, straty času a rizika

Čas je vzácny a starosti má väčšinou každý. Realitná kancelária Vás ušetrí od časovej straty v podobe obhliadok bytu, návštev úradov, katastra, právnikov a tiež od možných nepríjemností a rizika, vyplývajúcich z predaja nehnuteľnosti na vlastnú päsť. Podľa zrealizovaného prieskumu* si 44% respondentov myslí, že predaj či kúpa bytu alebo domu cez realitnú kanceláriu je komfortnejšia.

 

*Zdroj: Reality: Čo Slováci očakávajú od realitiek?

 

Kontaktný formulár

Nemusíte nám volať, nechajte nám len odkaz a my vám zavoláme späť, vtedy, kedy budete chcieť!

* povinné údaje
Späť hore